Whatsapp groep - VOS

Digitaal in contact komen met mede-ondernemers

De bizarre Covid-19 tijd, waar we op dit moment in leven, hebben ervoor gezorgd dat we iets hebben opgezet wat niet de bedoeling was. In eerste instantie zouden we diners organiseren voor jonge startende ondernemers, maar door het sluiten van de horeca was dit niet meer mogelijk. In een korte tijd hebben we laten zien dat we ons kunnen aanpassen aan de omstandigheden en hebben iets nieuws neergezet. Een WhatsApp groep voor deze ondernemers.

In de groepsapp is het mogelijk om vragen te stellen, te netwerken of om samenwerkingsverbanden te starten. Alles wat ook tijdens de diners zou kunnen maar dan digitaal! Ideaal voor jou als ondernemer. Jij bepaalt namelijk zelf wanneer jij appt, leest of reageert.

Om erachter te komen of de groepsapp iets voor jou is krijg jij één gratis proefweek. Na deze week moet je aangeven of jij je wilt aanmelden of dat het toch niks voor je is.

Zie jij jezelf al appen met andere jonge startende ondernemers? Meld je dan aan via onderstaande button. Voor de aanmelding vragen we een kleine vergoeding van €9,99.

aanmelden voor een groepsapp

Whatsapp groepen door heel nederland

Waar we ons voorheen alleen richtte op Arnhem en omgeving zijn we nu uitgebreid naar heel Nederland! Waarom alleen in Arnhem als de rest van Nederland er ook behoefte aan heeft?

Door heel Nederland hebben wij 13 WhatsApp groepen verdeeld zodat jij in contact kan komen met andere jonge enthousiaste ondernemers bij jou uit de buurt. Hiernaast zie jij waar de groepsappen zijn geplaatst. Bijna elke grotere stad heeft een groepsapp met een radius van 30 kilometer. Ben jij gevestigd in een locatie buiten een van de cirkels? Geen probleem! Jij bent nog steeds meer dan welkom. Als jij bij je aanmelding vermeld waar jij gevestigd bent gaan we samen kijken welke groepsapp jij kan joinen.

Wanneer jij je aanmeld krijg jij één gratis proefweek om te kijken of de groepsapp iets voor jou is. Wil je daarna in contact blijven met ondernemende leeftijdsgenoten dan betaal je eenmalig €9,99.

al 67 jonge ondernemers waren je voor!