Whatsapp groep - VOS

Digitaal in contact komen met mede-ondernemers

De bizarre Covid-19 tijd, waar we op dit moment in leven, hebben ervoor gezorgd dat we iets hebben opgezet wat niet de bedoeling was. In eerste instantie zouden we diners organiseren voor jonge startende ondernemers, maar door het sluiten van de horeca was dit niet meer mogelijk. In een korte tijd hebben we laten zien dat we ons kunnen aanpassen aan de omstandigheden en hebben iets nieuws neergezet. Een WhatsApp groep voor deze ondernemers.

In de groepsapp is het mogelijk om vragen te stellen, te netwerken of om samenwerkingsverbanden te starten. Alles wat ook tijdens de diners zou kunnen maar dan digitaal! Ideaal voor jou als ondernemer. Jij bepaalt namelijk zelf wanneer jij appt, leest of reageert.

Om erachter te komen of de groepsapp iets voor jou is maak je automatisch gebruik van onze "Niks voor mij, geld terug" garantie. Jij betaalt eenmalig €9,99 om lid te worden en mocht je binnen 1 maand (vanaf de inschrijfdatum) erachter komen dat het niks voor je is. Dan krijg jij je geld netjes terug.

Zie jij jezelf al appen met andere jonge startende ondernemers? Meld je dan aan via onderstaande button.

aanmelden voor een groepsapp

Whatsapp groepen door heel nederland

Waar we ons voorheen alleen richtte op Arnhem en omgeving zijn we nu uitgebreid naar heel Nederland! Waarom alleen in Arnhem als de rest van Nederland er ook behoefte aan heeft?

Door heel Nederland hebben wij 13 WhatsApp groepen verdeeld zodat jij in contact kan komen met andere jonge enthousiaste ondernemers bij jou uit de buurt. Hiernaast zie jij waar de groepsappen zijn geplaatst. Bijna elke grotere stad heeft een groepsapp met een radius van 30 kilometer. Ben jij gevestigd in een locatie buiten een van de cirkels? Geen probleem! Jij bent nog steeds meer dan welkom. Als jij bij je aanmelding vermeld waar jij gevestigd bent gaan we samen kijken welke groepsapp jij kan joinen.

Wanneer jij je aanmeldt maak jij automatisch gebruik van onze "Niks voor mij, geld terug" garantie. Jij betaalt eenmalig €9,99 om lid te worden en mocht je binnen 1 maand (vanaf de inschrijfdatum) erachter komen dat het niks voor je is. Dan krijg jij je geld netjes terug.

al 203 jonge ondernemers waren je voor!