Megan en Demi - VOS

Megan en Demi

Maak deze week kennis met Demi en Megan. Deze 2 dames zijn het brein achter het kledingmerk @dmgapparel en lokaal initiatief @sustainfactory!

In 2016 liepen de zussen Demi en Megan tegen het feit aan dat er alleen maar kleding met bloemetjes voor dames te koop was en geen unisex kleding. Hier wilde ze verandering in brengen en met deze gedachte zijn ze DMG Apparel begonnen. Op hun webshop bieden ze allerlei soorten kleding aan van top kwaliteit en met toffe prints. Neem een kijkje op dmg-apparel.com voor het huidige assortiment.

Naast het kledingmerk hebben Demi en Megan Sustain Factory opgezet. Het idee was om een event te organiseren waar lokale ondernemers hun producten konden aanbieden, maar dit is veranderd in een totaal ander concept door de huidige corona omstandigheden. Ze bieden nu een box aan met producten van lokale ondernemers. Door een box aan te schaffen kan de ondernemer zich voorstellen aan eventuele nieuw publiek en wordt deze ondernemer gesteund.  

Wij van VOS vinden beiden bedrijven een tof initiatief en zijn trots op Demi en Megan. 2 Jonge vrouwen die achter hun bedrijven staan en ook nog eens de lokale ondernemers steunen. Neem een kijkje op een van hun pagina’s @dmgapparel of @sustainfactory.

Al meer dan 36 vossen waren je voor!