Davide Brouwer - VOS

Davide Brouwer

Deze week laten we je kennis maken met Davide van @heturbanhuis. Een spontane jonge dame die een passie heeft voor haar onderneming.

Vorige week hebben we een kijkje mogen nemen bij Suz en So op de Praets in Arnhem. Toen we binnenkwamen voelde we een en al warmte en gezelligheid. Suz en So Arnhem is een dag besteding voor mensen met een beperking en deze geweldige mensen helpen Davide bij haar onderneming. Davide heeft namelijk een onderneming in de verkoop van kamerplantzaden. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt en dat is te merken! Davide wilde met haar bedrijf het Urbanhuis anders zijn dan de anderen. Plantenliefhebbers uitdagen, waarin ontspanning en maatschappelijke verbinding centraal staan. Het Urbanhuis biedt kamerplantenzaden die voor iedereen te zaaien zijn en waar je veel plezier van kan hebben. Naast dat ze kamerplantenzaden verkoopt heeft ze ook een leuke groeiset waarin alle benodigdheden zitten om te starten met kweken. Davide heeft nog veel meer plannen voor in de toekomst en is bezig om die waar te maken.

Wij hebben Davide als een fijne onderneemster ervan. Iemand die haar werk met liefde uitvoert en dit is ook te merken in haar bedrijf. Haar bestellingen worden door de collega‚Äôs van Suz en So klaargemaakt en dat kunnen wij enorm waarderen! Super gepersonaliseerde bestellingen die met liefde en zorg gemaakt zijn. 

Al meer dan 36 vossen waren je voor!