Bart van der Meijden - VOS

Bart van der Meijden

Leer vandaag een topper uit de kledingbranche kennen. Bart van @rootz.clothing 🎉

Tijdens de kennismaking hebben we gemerkt dat Bart een enthousiaste jonge ondernemer is en gaat voor de kwaliteit van zijn producten in combinatie met een uniek concept. Dit hebben we zelf ook mogen ervaren. Bart had een hoodie en T-shirt mee van Rootz en we konden voelen dat het om echte kwaliteitsproducten ging. Geen producten die na 2 keer wassen al afgeschreven konden worden, maar producten waar je jarenlang draagplezier van hebt.

Na een periode van niets gedaan hebben met Rootz Clothing heeft Bart de draad weer opgepakt. Bart wilde zijn unieke producten weer kenbaar maken in de omgeving, iets waar we heel blij mee zijn! In dit merk heeft Bart zijn passie voor maatschappelijk ondernemen en kleding gecombineerd om ook juist in deze tijd saamhorigheid te creëren. Want waar je ook vandaan komt, laat het zien: “wees trots op je Rootz”.

De kledingstukken worden hier lokaal geborduurd met Rootz op de voorkant en een Arnhemse wijk op de achterkant en dat in super toffe kleuren! Ben jij benieuwd naar de unieke en van goede kwaliteit producten van Rootz Clothing? Neem dan een kijkje op hun Instagram @rootz.clothing of bezoek de webshop op rootz-clothing.nl.

Al meer dan 36 vossen waren je voor!