FAQ - VOS

Jouw vraag niet beantwoord?

Neem dan contact met ons op.

Helaas is VOS niet bedoeld voor iedereen. We stellen een paar eisen waar je aan moet voldoen om lid te kunnen worden van VOS. Voldoe jij aan de volgende eisen, meld je dan gratis aan:

  • Je bent tussen de 18 en 35 jaar.
  • Je komt uit Arnhem of omgeving (straal van 30 kilometer hemelsbreed).
  • Je bent een eigen onderneming gestart en doet dat nu tussen de 0 en 5 jaar.
  • Je hebt plannen om te starten met ondernemen (tenzij je al gestart bent).

Iedere bijeenkomst is er iemand van VOS aanwezig om mee te praten.

VOS is namelijk opgericht door startende ondernemers. Wij van VOS lopen ook tegen vraagstukken aan en gaan daar graag over in gesprek. Het is niet voor niks een community van en voor jonge startende ondernemers.

Tijdens de bijeenkomsten komt er van alles aan bod. Zo gaan we het onder andere hebben over de onderneming die je gestart bent, komen er vragen naar voren waar je als ondernemer tegenaan loopt en gaan we kijken of we elkaar ergens kunnen helpen. Dit is natuurlijk niet het enige, er zullen nog veel meer vragen opkomen en die bespreken we dan. Niets is te gek!

De bijeenkomsten vinden plaats in de stad Arnhem. Kom je binnen een straal van 35 kilometer van Arnhem, dan ben je welkom bij de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten zullen telkens in een andere horecagelegenheid in Arnhem plaats vinden. Door iedere keer te wisselen steunen we de lokale ondernemers die ook ooit ergens zijn begonnen of zojuist zijn gestart. Heb jij suggesties waar we een bijeenkomst kunnen houden? Stuur ons dan een bericht.

In tegen stelling tot de diners, die alleen in Arnhem georganiseerd worden, zijn er door heel Nederland Whatsapp groepen om in contact te komen met andere enthousiaste jonge startende ondernemers. Om lid te kunnen worden van een groepsapp moet je voldoen aan de onderstaande eisen:

  • Je bent gevestigd in Nederland.
  • Je bent tussen de 18 en 35 jaar oud.
  • Je bent minder dan 5 jaar begonnen met ondernemen of je wilt nog beginnen met ondernemen.

Voldoe jij hieraan? Meld je dan aan via de aanmeld pagina. Tot in de groepsapp!

Voor je aanmelding bij VOS vragen wij een kleine vergoeding van €9,99.

Wil je de bijeenkomsten graag bijwonen?